Aitor Ariño

Males notícies per al Barça d’handbol i per a Aitor Ariño. L’extrem esquerre blaugrana estarà sis mesos de baixa. El jugador es va lesionar al genoll esquerre en el partit de la Champions davant el THW Kiel i, després de fer-li proves, haurà de passar pel quiròfan per resoldre la inestabilitat al genoll.

Bones xifres aquesta temporada

L’extrem català ja va tenir una lesió al genoll el març del 2021, que li va impedir participar en la consecució de la Champions amb el Barça i als Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola. Ariño va seguir el seu procés de recuperació i el mes d’octubre de la temporada passada va tornar a jugar i va ser clau en els èxits aconseguits per l’equip d’Antonio Carlos Ortega el curs 2021-22.

Aquest inici de temporada, 2022-23, havia estat molt bo per a Aitor Ariño fins a aquesta lesió al genoll esquerre. Tot i compartir la posició al lateral esquerre amb un dels millors del món, Hampus Wanne, havia tingut la confiança del tècnic, Ortega, i havia participat en tots els partits de la Champions amb 14 gols. A la Lliga Asobal, els números també són molt bons. Havia participat en 12 dels 13 partits jugats i havia aconseguit 29 gols.