aitana bonmati espanya
Foto: RFEF

La jugadora del Barça i de la selecció espanyola Aitana Bonmatí ha analitzat la situació del futbol femení a Espanya i ha estat força crítica. Segons la jugadora de Sant Pere de Ribes, en una entrevista al diari francès ‘L’Equipe’, ha assegurat que “tinc la sensació que el Mundial va ser en va, queda molt per fer a Espanya”.

Aitana Bonmatí es mostra molt crítica amb la situació a Espanya

Un dels arguments de crítica d‘Aitana Bonmatí és el canvi de seu sobtat de les semifinals de la Nations League, que es va jugar divendres. El partit estava previst que es disputés a Cadis, però finalment es va jugar a Sevilla. La migcampista ha afirmat que “solucionar això comença per fer bé les coses. S’han de promocionar bé els partits, voler organitzar-los en el lloc adequat, no canviar d’estadi una setmana abans del partit, perquè això complica molt les coses per a l’afició, promocionar la Lliga, també. Dins del país, en general, no estem al nivell que mereixem”.

La Pilota d’Or actual ha seguit mostrant el seu malestar quan ha comparat la situació d’Anglaterra amb la d’Espanya. Per Aitana, “malauradament, no puc dir que hagi canviat gaire Tenim l’exemple d’Anglaterra quan va guanyar l’Eurocopa. Hem vist un gran canvi després d’aquest èxit en l’àmbit del país, hi ha hagut repercussions, inversions en el campionat, els estadis s’omplen quan juga Anglaterra. No puc dir que sigui el mateix, aquí, queda molt per fer”.

La publicació de l’entrevista arriba un dia abans de la disputa de la final de la Lliga de les Nacions entre la selecció espanyola i la de França. El combinat estatal espera poder aixecar una altra copa després de guanyar el Mundial.