Nou capítol de violència en un camp de futbol. Un aficionat ha saltat al terreny de joc i ha agredit contundentment l’àrbitre del partit. Els fets han passat en un duel entre el CD Sant Genís Penitents B i la Florida B, corresponent a la penúltima jornada del grup 15 de Quarta Catalana, i que s’ha disputat al Camp Municipal Sant Genís, al carrer de Samaria de Barcelona. La Federació Catalana de Futbol ha informat en un tuit que ha traslladat els fets a l’Oficina de l’Esport dels Mossos d’Esquadra per identificar l’espectador i sancionar-lo administrativament o de manera penal.

L’agressió, que ha estat enregistrada per ‘CatalunyaFutbol’, s’ha produït en ple partit, just quan l’àrbitre ha amonestat un dels futbolistes. En aquell moment, tal com s’aprecia a les imatges, un aficionat ha entrat a la gespa i ha agafat del coll l’àrbitre, que ha acabat caient a terra. L’àrbitre del partit ha suspès el matx, que en aquell moment es trobava al minut 86 i amb un marcador d’empat a 2. Al llarg dels minuts disputats, l’àrbitre ha hagut d’ensenyar un total 12 targetes grogues, sis per a cada equip, i una targeta vermella. Segons ha pogut esbrinar betevé, l’aficionat que ha comès l’agressió seria de l’equip barceloní, el CD Sant Genís Penitents.

Cada jornada es produeixen incidents en 6 partits de la FCF

Segons les dades facilitades per la Federacio Catalana de Futbol a betevé, cada cap de setmana es produeixen entre 4 i 6 agressions o incidents en els partits que organitza la FCF. Segons el màxim organisme del futbol català, aquestes dades són molt baixes ja que cada cap de setmana es disputen al voltant de 5.000 partits arreu de Catalunya.

El Sant Genís Penitents condemna la violència

El CD Sant Genís Penitents ha volgut sortir al pas dels fets, i en un comunicat a Twitter, han condemnat l’agressió violenta.