Cap de setmana farcit d’activitats esportives. Si anem amb la calma podem caminar amb Barnatresc, si volem anar més ràpid la Cursa Els 10 blaus gracienca i la Milla de la Sagrada Família i si volem nedar, la Marnaton. També podem descobrir un esport com el Polo o posar-nos els patins amb la BCN Roller Dance i veure els millors especialistes del món en BTT a Montjuïc.

Els 10 Blaus

Diumenge, 6 de maig, a les 9 h, amb sortida i arribada a la plaça d’en Joanic, Gràcia (12 €)

Cursa 10 blaus

 

La setena edició d’Els 10 Blaus de Gràcia, que organitzen els Castellers de la Vila de Gràcia, tindrà lloc el 6 de maig del 2018, a les 9 h, la cursa infantil i a les 9.30 h la d’adults. És una cursa d’asfalt, amb dues distàncies, una de 10 km i una altra de 5 km tant la sortida i arribada seran a la plaça d’en Joanic i es fa pels carrers del barri de Gràcia.

 

El recorregut passarà per la sortida a Pi i Margall i recorre Pi i Margall, Sardenya, Camèlies, Alegre de Dalt, Mossèn Masdexexart, Sant Salvador, Torrent de l’Olla, Rubí, Tres Senyores, Legalitat, Escorial, Encarnació, Torrent de l’Olla, Terol, Torrijos, Ramón i Cajal, Torrent de l’Olla, travessera de Gràcia i Escorial.

Més informació i inscripcions al web dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Caminada de Barcelona Barnatresc

Diumenge, 6 de maig, a les 8 h, a la plaça dels Països Catalans de Sants (gratuït)

barnatresc 2018

 

La propera sortida del Barnatresc és la Caminada de Barcelona, amb dos itineraris diferents, de 10 i 20 quilòmetres.

 

El punt de sortida és el mateix per a ambdós recorreguts: la plaça dels Països Catalans, situada davant de l’estació de Sants. No cal inscriure-s’hi prèviament i, en el moment de la sortida, es donaran les indicacions necessàries per fer la caminada sense dificultats tècniques. Serà en arribar a la plaça d’Urquinaona que s’haurà de triar quin itinerari es vol seguir.

Més informació al web de Barnatresc.

Milla Sagrada Família

Diumenge, 6 de maig, a partir de les 8.45 h, davant el temple de la Sagrada Família (5 €)

milla sagrada familia

 

34a edició de la Milla més important i més antiga de la ciutat, organitzada per la Fundació Claror. Són sèries amateurs per a totes les edats, des d’infantils de nou anys a veterans, de 1.609 metres, davant del temple de la Sagrada Família. També hi haurà una  una classe magistral de ball oberta a tothom i activitats infantils. Amb inscripció solidària fins dimecres, 2 de maig. L’import de la inscripció es destina a La Casa dels Xuclis.

Més informació i inscripcions al web de la Milla. 

Torneig de Polo BPC Negrita Cup

Dissabte, 5 de maig, i diumenge, 6 de maig, a partir de les 11 h, al Reial Club de Polo de Barcelona (entrada gratuïta amb invitació)

 

negrita cup

 

Primera setmana de competició de la 50a edició del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, una competició de Polo amb destacats polistes internacionals.

Més informació al web del torneig.

Ciutat de Barcelona de BTT

Dissabte, 5 de maig, i diumenge, 6 de maig, a partir de les 9 h, amb sortida al Palau Sant Jordi i circuit per la muntanya de Montjuïc

copa catalana btt Foto: www.francescllado.cat /
Copa Catalana

La Copa Catalana BTT Internacional del 2018 arriba a la ciutat. Dissabte al matí es disputen els entrenaments oficials i diumenge la competició. És una competició és de caràcter C1, amb participacions importants noms com la de Julien Absalon, entre altres figures mundials.

btt recorregut

 

El recorregut combina zona de bosc mediterrani, amb zona urbana, que hi dona una particularitat especial. Tot això enmig de les grans infraestructures de Barcelona 92, com l’Estadi Olímpic Lluís Companys o el Palau Sant Jordi.

Més informació al web de la cursa.

7a Marnaton

Dissabte, 5 de maig, a les 9 h, a la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta (de 10 € a 49 €)

MARNATON

 

Primera prova del circuit de travesses en aigües obertes format pels reptes de Barcelona, Formentera, Begur, Sant Feliu de Guíxols i Cadaqués. Consta de quatre modalitats: dues proves individuals de 4 km i 2 km , una de relleus 4×500 m i  una prova Kids per als més petits.

Més informació al web del Marnaton.

Trobada Roller Vibes

Dissabte, 5 de maig, a les 19 h, a l’Espai Jove les Basses, al Turó de la Peira (3 €)

BCN ROLLER

 

Trobada festiva  d’apassionats del ball, de la música i dels patins (patins de línia o quads ) amb classes informals i projeccions de vídeos roller. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys.

Més informació al web BCN Roller Dance.