La cursa del Besòs i el Maresme d’enguany, que se celebrarà el 10 de juny, mantindrà les competicions de cinc i 10 quilòmetres. La principal novetat és que també hi haurà formats per a tota la família i activitats diverses relacionades amb l’exercici físic. El Centre Esportiu Municipal Maresme passa a formar part de l’organització i prepara tallers infantils i una classe magistral oberta a tots els públics. Aquesta classe es farà davant del centre esportiu, ubicat al carrer de Pallars. L’objectiu és fomentar l’esport per fer salut.

La cursa és un dels actes amb més repercussió de la Festa Major del Besòs i el Maresme i compta amb la participació d’entitats, associacions de veïns i joves de la zona, a més de l’Ajuntament.  Ara té la continuïtat  garantida després que el districte de Sant Martí ha aconseguit trobar en el CEM Maresme  un nou gestor per a l’esdeveniment.

Les inscripcions ja estan obertes per a tots aquells qui vulguin participar en els circuits de cinc i 10 quilòmetres i també per a la cursa familiar.