leo messi arabia
EFE/EPA/TERESA SUAREZ

El futur de Leo Messi sembla cada cop més orientat cap a l’Aràbia Saudita. Segons informa Agence France Press (AFP), Messi hauria tancat ja un acord per jugar a l’Aràbia Saudita amb “un contracte enorme, excepcional.” La informació del fitxatge de Leo Messi per Al-Hilal avançada per Marçal Lorente a ‘El Chiringuito’ agafa encara més força, després que AFP citi una font saudita molt propera a la negociació. “Messi té un contracte tancat, jugarà a l’Aràbia Saudita”, assegura AFP segons una font que ha volgut emparar-se en l’anonimat.

Tot plegat, el dia després que TV3 informés que LaLiga, a través del seu president Javier Tebas, havia donat llum verda al pla econòmic del Barça per intentar fitxar Leo Messi.

El contracte excepcional de Leo Messi a l’Aràbia Saudita

Segons la informació publicada per AFP, Leo Messi tindria “un contracte excepcional, enorme.” De fet, comencen a sorgir ja les primeres xifres d’un possible acord amb el futbolista argentí, que signaria per 400 milions d’euros per temporada. Messi ja ha signat un acord de patrocini com a ambaixador turístic de l’Aràbia Saudita, per valor d’uns 7,5 milions d’euros, segons OK Diario. Messi doblaria pràcticament el sou de Cristiano Ronaldo a l’Aràbia Saudita, i tots dos es retrobarien de nou en una lliga.