Leo Messi PSG
Foto: EFE

Els rumors i les informacions sobre el futur de Leo Messi no paren de créixer. Segons ha explicat el periodista Marçal Lorente, Messi no fitxarà pel Barça l’estiu del 2023 i marxarà a jugar a l’Aràbia Saudita la pròxima temporada amb l’Al Hilal. A més de l’argentí, segons la informació del periodista a ‘El Chiringuito’, també ho farien Sergio Busquets i Jordi Alba, que deixarien el Barça, en una condició indispensable que Messi hauria demanat per tancar l’operació.

Malgrat aquesta informació de Marçal Lorente, l’entorn de Leo Messi ja ha desmentit qualsevol acord tancat per jugar a l’Aràbia Saudita. Gerard Romero i el programa ‘Què t’hi jugues?’, de la Cadena SER, asseguren que Messi no ha pres cap decisió i que la seva voluntat continua sent jugar a Europa la propera temporada.

Messi, del PSG a l’Aràbia Saudita, amb Busquets i potser Alba

Segons Marçal Lorente, Leo Messi ja tindria clar quin serà el seu futur i on serà. L’argentí hauria acceptat una oferta del conjunt saudita Al Hilal per jugar en l’equip de Riad. En cas de confirmar-se aquesta notícia, Leo Messi no tornaria, com a mínim, la pròxima temporada amb el Barça, tal i com s’havia especulat en els darrers mesos. En aquesta decisió ha estat clau, segons Lorente, que el Barça hauria dit a Messi que a hores d’ara encara no podia fer cap oferta formal per fitxar-lo pels problemes de ‘fair play’ financer.

El viatge que va fer Leo Messi a l’Aràbia Saudita i que li va comportar una sanció per part del PSG de suspensió de dues setmanes de feina i sou, tot i les disculpes de l’argentí, podria haver estat per negociar amb l’Al Hilal la contractació de Messi.

La decisió de l’argentí de no jugar amb el Barça no seria l’única decisió d’un jugador que afectaria al club blaugrana. Segons Marçal Lorente, Sergio Busquets hauria decidit no renovar amb el Barça i també marxaria a l’Al Hilal. El jugador de Badia del Vallès signaria un contracte per dues temporades amb el conjunt saudita. De la seva banda, Jordi Alba també hauria rebut una oferta de l’Al Hilal, però hauria de negociar un acord de rescisió amb el Barça ja que encara té contracte fins al juny de l’any vinent.