Tebas dona llum verda fitxatge Messi

El retorn de Leo Messi al Barça sembla més a prop que fa 24 hores. Segons el programa ‘Onze’, d’Esports 3, el club blaugrana hauria presentat un pla a La Lliga per poder incorporar l’argentí de cara a la pròxima temporada. Tot indica que el president, Javier Tebas, hauria acceptat la proposta i, per tant, el Barça tindria llum verda per negociar amb Messi el seu retorn.

El retorn de Messi passa per un projecte viable

La tornada de Leo Messi és el gran somni de molts aficionats blaugrana i sembla que aquest està més a prop que ahir. Durant dilluns passat, diversos mitjans van publicar que l’argentí marxaria a l’Aràbia Saudita. En canvi, d’altres, com Jijantes, asseguraven que la intenció de Messi era fitxar pel Barça.

El principal problema del retorn del jugador del PSG era, sense cap mena de dubte, econòmic. I aquí, el paper de la Lliga és clau per acceptar el límit salarial del Barça i, en cas que fitxi pel club blaugrana, poder-lo inscriure.

Per aquesta raó, el club hauria presentat a Javier Tebas un pla que comportaria la venda de jugadors per valor, com a mínim, de 100 milions d’euros. Una quantitat que el club no considerada exagerada per vendre jugadors com Ansu Fati o Raphinha. A més d’aquestes operacions, el club calcula que Leo Messi tindria un sou de 25 milions d’euros, uns diners que sortirien dels propis ingressos que generaria el jugador. Actualment, Messi està cobrant uns 40 milions per temporada.

Des del Barça, coneixedors de les ganes que té el jugador de tornar a Barcelona, confien que la rebaixa salarial de l’argentí sigui possible i Messi torni a posar-se la samarreta blaugrana la pròxima temporada.