fan village formula 1

Durant una setmana, 80.000 persones han passat per la “fan village” de la Fórmula 1 ubicada a la plaça de Catalunya. L’espai, que es va instal·lar amb motiu del Gran Premi de Montmeló, s’ha convertit durant els darrers set dies en un punt de trobada dels fanàtics del motor. Sumat als assistents del “road show” que es va fer al passeig de Gràcia, en total 120.000 persones han assistit a les activitats d’F1 que s’han fet al centre de Barcelona.

Aquest dissabte ha estat l’últim dia de l’espai obert i, de fet, encara s’hi han pogut veure cues de persones que han volgut gaudir de la gastronomia, la música i, sobretot, els simuladors i marxandatge d’F1. A més, durant aquests dies un dels atractius de la iniciativa ha estat la possibilitat de poder veure cotxes monoplaçarèpliques d’un box per dins, un podi i un trofeu.

Popularització de l’F1

Tal com van explicar el dia de la inauguració el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, i el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, l’objectiu d’aquest espai ha estat que tothom pugui “accedir a l’emoció” d’una de les competicions més importants del món i “apostar per la popularització i la socialització d’un esport tan especial com la Fórmula 1″.

També, coincidint amb el Gran Premi de la Fórmula 1 d’aquest cap de setmana, Barcelona ha acollit una exhibició de Fórmula 1, que dimecres va omplir amb 38.000 persones el passeig de Gràcia de Barcelona.