L’exjugador del Barça i de diversos equips Bojan Krkic ha anunciat que es retira del futbol. L’anunci ha arribat després de meditar-ho molt i de decidir que és el moment de tancar una etapa de la seva vida. Bojan ha dit que va arribar al Barça amb 8 o 9 anys i que es retira amb 32 anys, després de moltes i moltes experiències i 12 anys lluny de casa seva. Ha volgut agrair a les persones que l’han acompanyat el seu suport durant tots aquests anys, això sí, el moment més emotiu és quan ha recordat la seva família.

Bojan Krkic ha explicat que la seva decisió de deixar el futbol és una raó de “sentiment”. Ha assegurat que “em sento realitzat” de tot el que ha viscut, però que ara “tinc més il·lusió per fer altres coses, que no pas per jugar a futbol”. Ha dit que l’entrenador que més l’ha marcat és Frank Rijkaard, ja que a més de fer-lo debutar amb el primer equip del Barça “em va donar continuïtat” amb 17 anys.

A Bojan encara li queda un partit

De totes maneres, encara tindrem l’oportunitat de veure a Bojan en un últim partit. El mateix jugador ha explicat que s’acomiadarà amb un partit amb la selecció catalana a primer de juny. Pel que fa als records ha dit que recorda especialment la final de la Copa del Rei de València contra l’Athletic Club del 2009, que el Barça va guanyar per 4 a 1 i Bojan va marcar un gol. Bojan Krkic, després de jugar en tres continents diferents, ha dit que vol continuar lligat al futbol des del punt de vista de la psicologia esportiva.

S’ha definit com una persona “sensible” i que les experiències que ha viscut l’han format com a persona. Ha dit que per ell el Barça “és un sentiment molt profund” i que és “una família”. També ha assegurat que “em faria molta il·lusió” ajudar el Barça perquè sigui més gran com a club. En aquest sentit el president del FC Barcelona, Joan Laporta, li ha dit que “el Barça és casa seva” i que té les portes obertes.

Bojan Krkic ha anunciat que es retira del futbol als 32 anys. El seu últim equip ha estat el club japonès del Vissel Kobe, abans però també havia jugat a la Roma, Milan, l’Ajax, l’Stoke City, l’Alabès i el Montreal. La seva carrera futbolística va començar al Barça. Es va formar a les categories inferiors del club blaugrana i va jugar al primer equip des del 2007 fins al 2011.

Els títols de Bojan Krkic amb el Barça

  • 3 Lligues espanyoles (2008-09, 2009-10, 2010-11)
  • 2 Lligues de Campions (2008-09. 2010-11)
  • 1 Mundial de Clubs (2009)
  • 1 Copa del Rei (2008-09)
  • 1 Supercopa d’Europa (2009)
  • 2 Supercopes d’Espanya (2009 i 2010)