Des del sector independentista molesta que Llanera no concedeixi la llibertat als altres presos polítics i són molts els usuaris que utilitzen les paraules de Pablo Iglesias per referir-se al despertar del feixisme espanyol.

L’Àlex Solà repassa l’actualitat a les xarxes socials. La decisió del jutge Llanera empipa molts usuaris independentistes que no comparteixen que, en democràcia, hi hagin presos polítics, els quals no poden estar en llibertat per les seves idees. I l’agenda política passa també per l’enquesta del CIS sobre els resultat de les eleccions, en què se li dona a Ciutadans gairebé el mateix nombre d’escons que Esquerra. No obstant això, des de la xarxa en fan mofa, ja que creuen que no s’ajusta a la realitat.

Per altra banda, al diari ‘El Español’ publica un gràfic i pregunta als usuaris qui voldrien de president a Catalunya. Tant Junqueras com Rovira apareixen al llistat d’opcions, tot i que són de la mateixa llista electoral. Això torna a sorprendre als tuitaires per la possible manipulació.

A tot això, la campanya electoral ja ha començat i a Twitter s’han creat diferents temes del moment per donar suport als diferents partits polítics.