L’encarregat de Casa Perris, Josep M. Teix, explica que té clients de totes les edats. Mentre que els més grans busquen bàsicament llegums o fruites seques,  els més joves també demanen farines especials per fer pa casolà i n’hi ha alguns que fins i tot porten els seus pots de vidre per emportar-se els productes que compraran.

En aquest sentit, l’encarregat de Casa Perris considera que n’hi ha molts que treballen per fer un consum responsable. Posa com a exemple l’arròs negre: mentre als supermercats n’has de comprar mig quilo, a les botigues a granel en pots comprar la quantitat que vols.

En Josep Maria diu que va agafar el negoci el 2011 perquè els antics propietaris es jubilaven. Assegura que va ser “per amor”, perquè no podia permetre que tanqués un establiment tan significatiu del barri com aquest, que es va obrir el 1940.

Fa sis anys van emprendre el negoci amb un centenar de referències al catàleg de productes; ara, en tenen 950. S’hi pot trobar de tot: des de cigrons fins a dàtils naturals, passant per un exclusiu arròs verd del Vietnam.

Escolta l’entrevista aquí