Els bunyols de quaresma són dolços fets a partir d’una base de farina que es fregeix en oli i després s’ensucra. Habitualment se’ls anomena bunyols de vent, perquè la massa és flonja i sembla que estiguin buits per dins. Se solen menjar durant la quaresma i Setmana Santa. Antigament se’n trobaven a les pastisseries els dimecres i els divendres, però actualment n’hi podem trobar cada dia. Amb el mestre pastisser Christian Escribà veurem els tipus de bunyols que es poden preparar.
el més vist
29 afectats per salmonel·losi en un restaurant de Barcelona per menjar truita de patates
El plenari d’Horta rebutja l’enderroc d’una casa noucentista per ampliar una escola
Barcelona i Catalunya, a les portes d’una calorada molt intensa i persistent
Tots els carrers guarnits a les Festes de Gràcia 2024: quines són les temàtiques de les decoracions?
Crema un camió frigorífic a la Diagonal | VÍDEO
el més vist
29 afectats per salmonel·losi en un restaurant de Barcelona per menjar truita de patates
El plenari d’Horta rebutja l’enderroc d’una casa noucentista per ampliar una escola
Barcelona i Catalunya, a les portes d’una calorada molt intensa i persistent
Tots els carrers guarnits a les Festes de Gràcia 2024: quines són les temàtiques de les decoracions?
Crema un camió frigorífic a la Diagonal | VÍDEO