Joan Pujol és el creador d’El Temps, una aplicació per a mòbils que ofereix informació meteorològica de primera mà de Catalunya i els Països Catalans. Hi podem consultar la previsió meteorològica horària dels set pròxims dies, el radar de precipitacions integrat amb Google Maps, dades d’observatoris meteorològics, la predicció en format text o bé un recull de tuits de diversos mitjans catalans que ofereixen informació, entre d’altres.

Cal destacar, com a tret diferencial respecte d’altres aplicacions més generals, que ofereix dades meteorològiques actuals i de les darreres 24 hores  procedents d’observatoris reals que formen part de la xarxa Meteoclimatic. No es tracta, per tant, de dades estimades a patir d’un model meteorològic – com sol ser habitual en moltes aplicacions- , sinó  de registres  pròxims i en temps real, procedents de les nombroses estacions que formen part de Meteoclimatic. Gràcies a un sistema de posicionament, l’aplicació ens mostra en tot moment les dades de l’estació meteorològica que tenim més a prop.

El Temps és una aplicació gratuïta per a Android, amb opció de pagament si volem evitar-ne la publicitat. A continuació podeu escoltar l’entrevista sencera realitzada a Joan Pujol a a ‘El matí de Barcelona’, a betevé 91.0 fm: