Imatge estils de vida

Vuit dies després de l’aprovació del decret de les llicències de VTC per part de la Generalitat, l’Autoritat Catalana de la Competència demana al Parlament que no l’aprovi. ‘El matí de Barcelona‘ entrevista Josep Maria Goñi, president d’Unauto VTC, que considera que el decret és il·legal. La Setmana de Lluita a l’educació i tota la informació sobre la mitja marató de Barcelona, que es farà diumenge, són dos temes també destacats del programa d’aquest divendres.


Competència rebutja el decret de les llicències de VTC

Una setmana després que entrés en vigor aquest decret, l’Autoritat Catalana de la Competència creu que és discriminatori i demana al Parlament que no l’aprovi. La patronal Unauto també el considera il·legal. En parlem amb el seu president, Josep Maria Goñi:


Tancada a l’Escola Montseny

La Setmana de Lluita a l’educació acaba aquest divendres amb una tancada a l’Escola Montseny de Vallcarca per reivindicar més inversió en l’educació pública i denunciar els efectes de nou anys seguits de retallades. En parlem amb Arnau Rodellar, membre de l’Assemblea de Treballadores Escola en Lluita:


L’actualitat a les xarxes

El Relator continua sent el protagonista a les xarxes socials, però avui especialment per noves modalitats d’insults com “Felón”. Però bé, aquest diumenge tots a Madrid a manifestar-se, tot i que a Barcelona l’etiqueta que ho ha petat és #YoNoVoy. Per últim, amb el Toni Noguera repassem com ha caigut a Twitter el fet que VOX s’encarregui de la comissió de Cultura i Memòria Històrica del Parlament d’Andalusia:


Esports

La mitja marató se celebrarà aquest diumenge amb rècord d’inscrits: 19.000 dorsals, i de participació femenina, un 33 %. Aquest és el punt més destacat de l’agenda esportiva del cap de setmana que ens porta, com cada divendres, el Carles Molet:


El Podcast

Us condensem en 20 minuts el més destacat del que ha donat de sí aquesta setmana el ‘Hashtag Barcelona‘. Aquest divendres destaquem el debat entre taxistes i conductors de VTC, una setmana després de l’aprovació del decret de la Generalitat que regula el sector. Però també tots els detalls sobre la vaga general que s’ha ajornat fins al 21 de febrer, les explicacions sobre per què algunes persones que viuen a Barcelona no poden votar a les municipals o l’anàlisi de com combatre els comportaments masclistes entre els adolescents:


Cinema

El Roger Granel explica les notícies principals de l’actualitat audiovisual relacionada amb la ciutat. Aquesta setmana, ens fa l’anàlisi dels Premis Goya 2018 i ens parla dels Premis Zapping, que han guardonat el programa ‘Trèvols de quatre fulles’, de betevé:


Els Impros

Acabem la setmana amb la particular versió de l’actualitat dels Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: