Imatge de Ciutat Meridiana

Aquest divendres, 3 de maig, se celebra l’últim ple del mandat d’Ada Colau. El plenari es preveu que sigui tens per dons grans temes que a priori estan sobre la taula: el futur del zoo i la ubicació del CAP Raval Nord, ahir els veïns del barri es van manifestar per reclamar, un cop més, que la ubicació del nou CAP sigui a la capella de la Misericòrdia.


El futur incert del Zoo

Els treballadors del Zoo fan vaga per què consideren que la iniciativa popular de ZOOXXI que s’ha de votar al ple aquest divendres, pot significar la desaparició progressiva de l’equipament. En el ple s’ha de votar tant el Pla estratègic de l’equipament com la iniciativa de ZOOXXI, amb menys espècies i més enfocat a la docència. En parlem amb Rosanna Gallego, treballadora del Zoo i membre del comitè de vaga.


L’últim ple del mandat

La polèmica marcarà, una vegada més, el darrer ple del mandat d’Ada Colau. Ho analitzem amb el cap de política municipal de betevé, Marc Garcia.


L’actualitat a les xarxes

La polèmica campanya d’El Corte inglés pel dia de la Mare, els trols que ataquen la periodista Bea Talegón i la petició de Vox de fer un recompte electoral protagonitzen els principals comentaris a les xarxes. Ens ho explica l’Àlex Solà.


Esports

El Carles Molet ens porta la prèvia de l’agenda esportiva d’aquest cap de setmana, amb un partit destacat: el derbi que enfrontarà el flamant campió de la Copa Catalunya, el Sant Andreu, amb l’Horta.


Cinema

Repàs de l’actualitat audiovisual de la ciutat, amb Roger Granel.


El Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘. Aquesta setmana, hem analitzat els resultats de les eleccions del 28 d’abril, ens hem fixat en els barris més oblidats de Barcelona i hem parlat de la realitat sovint desconeguda de les famílies monoparentals.


Els Impros

La versió humorística de l’actualitat, amb els Impro Acatomba.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: