Imatge de La Verneda

Barcelona suspèn en civisme?

Llançar papers o burilles a terra, no recollir les caques del gos, circular amb patinets i bicis per damunt les voreres, no respectar el descans dels veïns… Aquests i altres comportaments són més habituals del que seria convenient per una ciutat tan massificada com la nostra? En parlem amb:


L’oposició critica l’alternativa de la Línia 1

ERC i JxCat s’afegeixen a les crítiques dels usuaris i els treballadors del metro per la planificació del transport alternatiu de la Línia 1 del metro, mentre duren les obres de millora de les vies. En parlem amb Ricard Riol, president de la plataforma per la Promoció del Transport Públic (PTP).


Desnonaments oberts al carrer de l’Hospital

El Sindicat d’Habitatge del Raval, que assessora les 10 famílies que ocupen el bloc del número 99 del carrer de l’Hospital, els han aconsellat que rebutgin l’oferta de la propietària de l’edifici, Blackstone, per mantenir els ocupants més vulnerables. Consideren que és insuficient. Ara, els veïns queden pendents d’un desnonament obert. En parlem amb Joana Sales, portaveu del Sindicat d’Habitatge del Raval.


L’actualitat a les xarxes

La protesta de milers de catalans davant el Parlament Europeu i l’absència de Carles Puigdemont i Toni Comín a Estrasburg protagonitzen els comentaris més irats a les xarxes. Ens ho explica Àlex Solà


La fonoteca

El Nil Via repassa la història sonora i audiovisual de la Universitat de Barcelona, la més antiga de Catalunya.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: