Imatge de La Salut

Aquest dilluns, analitzem amb detall l’ajustada victòria d’ERC a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona, per davant de Barcelona en Comú. Busquem la reacció dels principals partits, així com l’opinió de diferents experts.


Anàlisi dels resultats del 26-M

El ‘Hashtag Barcelona‘ analitza els resultats de les eleccions municipals i l’escenari de pactes post-electorals que s’obre a partit d’ara. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Els PP i la CUP valoren els resultats

Josep Bou ha aconseguit entrar per la mínima, amb un 5,01 % dels vots, i els populars obtenen dos regidors, un menys que fins ara. En parlem amb el número dos del PP a Barcelona, Òscar Ramírez:

La CUP-Capgirem Barcelona es queda sense representació a l’Ajuntament, però Anna Saliente diu que faran oposició des dels carrers. En parlem amb el seu número dos, Jordi Magrinyà:


L’actualitat a les xarxes

L’Àlex Solà ens explica com es va viure la nit electoral a les xarxes socials, així com també la decepció dels aficionats del Barça per la derrota a la final de la Copa del Rei:


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de la derrota del Barça davant del València (2-1) a la final de la Copa del Rei i de l’empat sense gols de l’Horta al camp del Moralo en l’anada de l’eliminatòria pel play-off d’ascens de Tercera a Segona B:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: