Port de Barcelona

Aquest dijous, parlem amb la número dos d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona per saber quina estratègia i quin rol assumiran els republicans aquest nou mandat, en què tant Ada Colau com el PSC insinuen que els necessitaran per pactar acords de ciutat. Però també expliquem el col·lapse informàtic que genera dubtes sobre si arribaran a temps les notes de finals de curs i les dificultats de les persones amb discapacitat per accedir al món laboral.


L’accés a la feina de les persones amb discapacitat

Un estudi de Dincat i l’escola de negocis IESE reclama més recursos econòmics i un canvi de model de la formació de les persones amb discapacitat per incentivar l’ocupació d’aquest col·lectiu. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Els últims moviments a l’Ajuntament

Manuel Valls es queda, encara que només amb dos regidors, a l’Ajuntament de Barcelona. Ciutadans en té quatre, comptant a Celestino Corbacho, i Junts per Catalunya passa a ser la quarta força, amb cinc. Tot plegat, mentre els comuns i els socialistes negocien un pacte de govern pels pròxims quatre anys. Quina serà l’estratègia que seguirà ERC? En parlem amb Elisenda Alamany, número dos d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona:


Arribaran a temps les notes de final de curs?

Continua el col·lapse informàtic del programa que fan servir els mestres per posar les notes de final de curs als alumnes de primària, secundària i batxillerat. El Departament d’Educació diu que està treballant per resoldre-ho, però els professors avisen que potser no arriben a temps d’entregar totes les notes. En parlem amb Ramon Font, portaveu del sindicat USTEC:


L’actualitat a les xarxes

L’espantada de Manuel Valls de Ciutadans, el relleu de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola de futbol i la identificació de l’escopeter de la policia espanyola que va buidar un ull a Roger Español, entre les qüestions més destacades a les xarxes que ens resumeix l’Albert Puyuelo:


Les “breiking news”

La Dolors Boatella ens parla de la revetlla de Sant Joan i d’altres “petards”:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: