Imatge de La Guineueta

Aquest dijous, al ‘Hashtag Barcelona‘, parlem de les dificultats i dels drets de les famílies monoparentals, que reclamen que se les equipari amb les famílies nombroses. El mateix dia en què al programa parlem de les noves mobilitzacions de la plataforma CAP Raval Nord Digne per reclamar que el nou centre d’atenció primària es faci a la capella de la Misericòrdia, així com també de la victòria del Barça per 3 a 0 contra el Liverpool amb una nova exhibició de Leo Messi.


Han de tenir més drets les famílies monoparentals?

Les famílies monoparentals reclamen que s’equiparin els seus drets als de les famílies nombroses. Són llars amb un sol adult amb fills a càrrec i són molt diverses. N’hi ha per voluntat pròpia, però també n’hi ha moltes sobrevingudes a causa d’una separació, un divorci o la mort de la parella. En parlem amb:

  • Yolanda Akpoli, mare de tres fills de 14, 12 i nou anys
  • Elena Valle, mare d’una nena que està a punt de fer vuit anys
  • Montserrat Camps, mare d’una nena adoptada, nascuda a la Xina que ara té 20 anys
  • Manuel Santana, pare d’una nena de vuit anys
  • Mercè Camps, mare d’un fill de 12 anys

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9 a 10 h:


El CAP Raval vol la capella de la Misericòrdia

La plataforma CAP Raval Nord Digne convoca aquest dijous una manifestació i els centres d’atenció primària de la ciutat tornaran a fer una aturada a les dues del migdia per reclamar que el ple de l’Ajuntament revoqui l’acord d’ampliació del MACBA a la capella. En parlem amb Anna Romagosa, directora del CAP Raval Nord:


Messi, amb peu i mig a la final

El cap d’esports de betevé, Albert Setó, comenta la victòria del Barça per 3 a 0 al Camp Nou contra el Liverpool en l’anada de les semifinals de la Champions. Leo Messi es va carregar l’equip a l’esquena i va permetre als blaugrana fer un pas de gegant endavant que els situa ja pràcticament com a virtuals finalistes:


L’actualitat a les xarxes

Leo Messi ha tornat a ser tendència mundial a Twitter, després de l’exhibició que va fer ahir a la nit al Camp Nou en el partit contra el Liverpool. El pas dels aficionats de l’equip anglès per Barcelona també ha generat molts comentaris a les xarxes, com també la celebració del dia del treballador i el polèmic eslògan del candidat del PSOE de Villanueva del Trabuco. Ens ho explica l’Albert Puyuelo:


Les “breiking news”

La Dolors Boatella ens parla de la decisió de la Generalitat de concedir la Creu de Sant Jordi a Leo Messi, al costat d’altres personalitats com La Trinca, Núria de Gispert, Ernest Benach o Núria Picas, entre d’altres:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: