vistes de Barcelona

Pla d’igualtat al Parlament

El Parlament celebra aquest divendres la jornada “Lideratge femení al Parlament de Catalunya”, amb motiu del Pla d’igualtat que ha aprovat la cambra aquesta setmana. Es tracta d’un full de ruta que inclou 84 accions, com introduir la paritat de gènere com a criteri normatiu a la Mesa de la cambra i a les comissions, l’ampliació de supòsits per exercir la delegació de vot o l’impuls d’un protocol contra la violència masclista. En parlem amb una de les seves responsables, l’expresidenta del Parlament Núria de Gispert:


La Milla Mundial dels Miops

Aquest diumenge, 19 de gener, dins de les activitats de celebració de la Festa Major de Sant Antoni, tindrà lloc la segona edició de la Milla Mundial dels Miops. Per participar-hi cal tenir una acreditació miòpica amb les dades de l’optometrista i l’òptica on s’ha fet la revisió. Ens ho explica Lluís Bielsa, vicepresident del Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya:


Podcast

Els “Hashtags” de la setmana, condensats en 20 minuts. La reivindicació de la salut en femení, la regulació del preu del lloguer, el debat sobre la supressió del Pont Aeri i la possibilitat d’implantar la setmana laboral de quatre dies, entre el més destacat d’aquesta setmana:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo:


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un resum de la prèvia esportiva del cap de setmana:


L’Ambigú

L’Andreu Rami ens recomana, entre d’altres, ‘Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I’, de La Calòrica, al Teatre Lliure:


Barcelona Plató

El Roger Granel ens fa un resum de l’actualitat audiovisual de la setmana:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: