Llibertat amb càrrecs per a Francesc Colomines

L’Audiència de Barcelona ha deixat en llibertat provisional Francesc Colomines, un dels joves empresonats arran de les protestes per la sentència del judici del procés. En parlem amb el seu pare i advocat, Jordi Colomines:


El futur dels dofins al Zoo

La mort del dofí femella Anak ha revifat el debat sobre les condicions en què viuen aquests animals al Zoo de Barcelona, ja que l’espai on viuen està pendent de la transformació que el plenari va aprovar el mes de maig passat. Entrevistem Antoni Alarcón, director del Zoo de Barcelona:


Podcast

Els ‘Hashtags’ de la setmana condensats en 20 minuts. L’anàlisi de la campanya electoral, les desafortunades comparacions entre els CDR i el terrorisme, l’omnipresència de “fake news” i el decret de seguretat digital aprovat pel govern central i la mobilització permanent als carrers des de la publicació de la sentència del judici del procés condensen els millors moments del nostre espai de debat:


Xarxes

És impossible fer callar a les xarxes. L’Albert Puyuelo comenta quines notícies han fet més soroll:


Esports

La prèvia de la jornada esportiva del cap de setmana amb el periodista Carles Alcoyent:


L’Ambigú

L’Enric Cambray coneix des de dins totes les novetats del panorama teatral de la ciutat. Ens ho explica a la seva secció:


Barcelona Plató

El Roger Granel ens posa al dia de l’agenda audiovisual de la ciutat:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: