“Barcelona, l’escenari de Nadal” és la campanya promocional que posa en marxa Turisme de Barcelona per captar visitants perquè passin les festes nadalenques a la ciutat. La promoció arrencarà aquest dijous a França, Itàlia i el Regne Unit.

Reclam a la capital

La campanya també posa el focus en els madrilenys. En ple centre de Madrid, a la plaça de Callao, s’exhibirà el vídeo promocional en dues pantalles lluminoses per impactar directament en el públic nacional. L’anunci es projectarà durant una setmana i es preveu que arribi a quatre milions de persones que passen per la zona. Turisme de Barcelona insisteix a captar el públic espanyol que “s’ha recuperat de la pandèmia i que representa més d’un 20 % del total que visita la ciutat”.

La campanya es difon també amb vídeos promocionals per a la televisió, per YouTube i amb promocions fetes als mitjans digitals i a la premsa escrita. Des del 10 de novembre i fins al 31 de desembre estarà en marxa la iniciativa. L’objectiu de tot plegat és consolidar la capital catalana com un referent nadalenc per fer compres i alhora consumir cultura.

A més, hi haurà una agenda i se citaran els 12 plans per celebrar les festes de Nadal a Barcelona al web VisitBarcelona, que té 258.000 visites mensuals. Tant en aquest web com en el vídeo promocional s’hi mostren fires i mercats de Nadal, l’enllumenat que guarneix la ciutat, la celebració al carrer de festivals i activitats nadalenques, la gastronomia i les botigues que s’hi poden trobar, la festivitat de Cap d’Any a la plaça d’Espanya i la cavalcada de Reis.