Gelats retirats

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN) ha emès una alerta sanitària per retirar alguns gelats dels supermercats Aldi, Mercadona i Lidl per la presència de “cossos estranys”. Els productes afectats són el Gelatelli 7X75 Eclipse, Espiral7X75, Chupi Fresh i Chupy Cola i es recomana als consumidors que tinguin aquests gelats al seu domicili que els retornin al punt de venda.

Fragments de pal als gelats, el motiu de l’alerta

Lidl i Aldi han informat a través d’un comunicat que els gelats contenen trossos de pal al producte. Precisament, aquesta setmana, l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària va ordenar la retirada d’uns gelats de vainilla de la marca Häggen Dazz que contenien òxid d’etilè.

Els supermercats tornaran l’import dels gelats

L’agència de seguretat alimentària ha sol·licitat a les comunitats autònomes que verifiquin la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització. Mentrestant, els tres supermercats afectats per l’alerta sanitària han demanat als clients que hagin comprat els gelats retirats que els retornin a qualsevol de les botigues. A canvi, Mercadona, Lidl i Aldi abonaran l’import del producte.