Local tancat sense llicència a Ciutat Vella
Imatge: @jrabassa

L’Ajuntament de Barcelona continua l’ofensiva contra els comerços que no s’ajusten a la normativa. Aquest dimecres el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha anunciat que es precinten tres locals comercials que no disposaven de llicència d’activitat o bé que la que tenien en regla no corresponia a l’activitat que s’hi duia a terme.

Es tracta de tres botigues de queviures, fruita i verdura, situades als carrers de Joaquín Costa, el de la Cera i a la plaça del Pedró que incomplien el Pla d’usos de Ciutat Vella del 2018, segons informen fonts municipals. En els casos dels locals de la plaça del Pedró i del carrer de la Cera, els propietaris tenien una llicència no ajustada a l’activitat. El tercer cas, la botiga del carrer de Joaquín Costa, no tenia cap tipus de llicència.

Més de 500 expedients a terrasses sense llicència

La inspecció i precintament dels tres establiments arriben després de setmanes en què el govern de Ciutat Vella s’ha mostrat ferm contra els negocis que incomplien les normatives. A l’octubre ja va obrir més de 200 expedients a locals de restauració per incomplir la normativa de terrasses i aquesta xifra va superar els 500 a principis del mes de desembre.

Fins i tot es va expedientar un bar del carrer de la Trinitat, al Gòtic, perquè tenia 21 taules a la terrassa quan a la llicència d’activitat no n’hi constava cap.