Nova botiga de records davant la Casa Vicens

Tot i que la primera botiga de records que es va intentar obrir davant la Casa Vicens, a la Vila de Gràcia, va durar poc ara n’ha obert una de nova. El carrer de les Carolines, just davant d’aquesta casa modernista de Gaudí, i els seus entorns, és una de les àrees on s’ha restringit l’obertura de nous establiments d’aquest tipus. Tot i això, alguns empresaris no desisteixen d’intentar-ho. L’establiment va obrir fa molt pocs dies —el passat cap de setmana— i els veïns ja ho han denunciat a les xarxes socials.

L’Ajuntament ja té constància de l’obertura d’aquest establiment i assegura que té previst fer-hi una inspecció per comprovar que compleixi la normativa.

El primer cas va acabar amb expedient i tancament

La primera botiga d’aquest tipus va intentar obrir en aquest carrer al juliol i va tenir una vida curta. El veïnat, a través de la plataforma Gràcia, cap a on vas?, també ho va denunciar a les xarxes i el consistori de seguida va obrir un expedient i al cap de poc temps es va tancar el negoci. Es dona el cas que aquest segon intent es produeix només a pocs metres del primer. L’Ajuntament té previst inspeccionar l’establiment per veure si compleix amb la normativa.