Cada divendres Manso’s Cafè prepara un mínim de 50 menús solidaris, gràcies a les aportacions econòmiques que fan els clients en el mateix local o via xarxes socials. L’objectiu és ajudar la gent que està passant dificultats econòmiques, sobretot arran de la pandèmia, però també els ha anat bé per reactivar la cuina i mantenir en actiu els cinc treballadors del negoci.
La iniciativa va sorgir d’una clienta del local
La idea va sorgir d’una clienta, que els va voler ajudar arran de la covid-19, i se li va acudir contractar uns quants menús solidaris. De seguida s’hi va afegir la dona del Diego Arriola, la Cecília Echenique. Ells en van fer difusió al local i a través de les xarxes i van augmentar les donacions. Tothom hi pot col·laborar fent l’aportació del preu del menú.
50 plats calents per setmana
Cada divendres porten els 50 plats directament del restaurant a l’associació EAMISS, que és al Raval i reparteix menús diàriament. Al ritme que estan creixent les donacions pensen podran fer dues entregues per setmana a aquesta mateixa entitat o a una altra de similar.