Maite Barrera BCN Global

(ACN) El Consell de Supervisió de l’associació Barcelona Global ha avalat aquest dijous la candidatura de Maite Barrera, sòcia fundadora de Bluecap, per presidir l’entitat. Barrera ha proposat una comissió executiva amb 16 membres, nou d’ells incorporacions. Entre els noms que integren la llista està el del jugador del Barça Gerard Piqué, ha detallat la candidatura en un comunicat de premsa. També s’hi incorporen noms com Dani Puig, Oriol Pinya, Francesca Bria, Josep Lluís Sanfeliu, Eloi Planes, Enric Asunción, Juan Antonio Alcaraz i Javier Pérez-Tenessa. La candidatura se sotmetrà al vot dels socis de Barcelona Global el 27 de juny en l’assemblea general de l’entitat.

La llista de Barrera inclou diversos noms lligats a l’empresa, l’acadèmia, la ciència, la salut o l’emprenedoria. De fet, una de les quatre vicepresidències que suggereix l’empresària recau en Oscar Pierre, cofundador i CEO de Glovo.

Segons la nota de l’equip de Barrera, la seva candidatura busca incloure professionals que han integrat amb èxit “sectors tradicionals” a “la nova economia”. “Referents d’èxit en els camps respectius que van des de la creació d’unicorns, la medicina, l’acadèmia, la sostenibilitat, l’àmbit digital, la cultura, l’edició o l’esport”, apunta.