API Center

L’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària han creat l’API Center, un espai que vol ser un punt de trobada per informar els ciutadans sobre temes immobiliaris. En aquest centre, el primer d’aquestes característiques a Espanya, es faran formacions i esdeveniments dirigits a professionals del sector, així com sessions de divulgació immobiliària per informar els ciutadans sobre temes relacionats amb l’habitatge.

La previsió és que més de 5.000 ciutadans a l’any assisteixin a les diverses sessions formatives, en què s’abordaran temes econòmics, jurídics i tècnics, tant per a la gent que busqui pis de lloguer com per als que estiguin interessats en la compra. L’objectiu és “proporcionar als ciutadans les eines i el coneixement necessaris per prendre decisions informades sobre qüestions relacionades amb el seu habitatge”.

Un espai multifuncional al centre de la ciutat

L’API Center està ubicat al 622 de la Gran Via de les Corts Catalanes, entre el carrer de Balmes i la rambla de Catalunya. Te una superfície de 600 m² i és un espai multifuncional amb un auditori amb capacitat per a 100 persones, sales de formació i reunió, una àrea social, una zona de cotreball, una sala de gravació audiovisual i un espai d’oficines.