Grand Hyatt Barcelona

L’Hotel Princesa Sofia, posteriorment Sofia, és ja història i ha donat pas des d’aquest dimecres al Grand Hyatt Barcelona, el primer hotel urbà d’aquesta empresa a Espanya. L’establiment ha reobert a l’avinguda Diagonal amb un correfoc i diables després d’una gran transformació que ha implicat el canvi de nom i obres que el volen convertir, segons el director general, Franck Sibille, “en un allotjament captivador emmarcat en una arquitectura impressionant i un disseny audaç”.

En definitiva, volen que l’hotel recuperi el prestigi d’antuvi i torni a ser un referent de sofisticació. La marca, que suma amb aquest cinc hotels Grand Hyatt a Europa, aposta per atreure clientela a través del luxe, les experiències gastronòmiques i les instal·lacions de “spa”.

Més de 400 habitacions de luxe

El nou hotel de la plaça de Pius XII, al districte de les Corts, disposa de 465 habitacions, entre les quals 49 suites exclusives i un àtic de luxe, decorades totes amb l’estil art-déco. A més, oferirà 22 sales de reunions que sumen un total de 3.400 m² i un espai per a conferències i esdeveniments de 864 m².

Segons l’empresa, la reforma “a mida” ha respectat el patrimoni històric de l’hotel, que hauria complert 50 anys l’any vinent. Al mateix temps, informen que han fet millores en eficiència energètica i per descarbonitzar les instal·lacions.

Quatre locals gastronòmics

El Grand Hyatt Barcelona ha construït el que anomenen quatre destinacions gastronòmiques. D’una banda, destaca el Maymanta, el restaurant peruà dirigit pel xef Omar Malpartida, situat a la terrassa de la planta 19, amb vistes panoràmiques de 360 º.

Una segona opció és el Leña, la braseria del xef Michelin Dani García. I complementen l’oferta un bar de cuina mediterrània i tapes amb còctels d’autor, i una cafeteria boutique amb dolços, fruita i amanides.

Aposta per l'”spa” i el benestar

Altres apostes del Grand Hyatt són un “spa” potent, una piscina amb una cascada de 75 m², una zona de vapor turc, sauna, cabines per a tractaments i banyeres d’hidromassatge, i una piscina a l’aire lliure.