restaurant font del gat montjuic

Activat el compte enrere per a la reobertura del restaurant La Font del Gat, a Montjuïc, que va tancar durant la pandèmia. El Grup Confiteria, dels empresaris Enric Rebordosa i Lito Baldovinos, és qui gestionarà i explotarà l’espai per un termini de 10 anys. D’aquest grup són també altres locals icònics de la ciutat com el Cafè del Centre, la cocteleria Paradiso, el Cèntric, el Bar Muy Buenas i el Betlem. El restaurant s’ubica a l’edifici noucentista obra de Josep Puig i Cadafalch dins dels Jardins de Laribal, a Montjuïc.

restaurant font del gat montjuic

“Casa amb la filosofia del Grup Confiteria”

Segons han confirmat a betevé fonts properes a Confiteria, un espai com aquest “casa a la perfecció amb la filosofia del grup i significaria tornar a donar vida a un espai històric i emblemàtic de Barcelona”. De moment, no hi ha concreció de quin serà l’aspecte ni la proposta gastronòmica que hi haurà, però el que és clar és que, com ja passa amb altres espais que gestiona Confiteria, la voluntat és “mantenir-ne l’essència”.

El jurat que va optar per la proposta del Grup Confiteria es va constituir el 31 de gener d’aquest 2024 i va donar 30 punts a la proposta gastronòmica, 23 a l’ambientalització de l’espai i 30 a l’oferta econòmica. De fet Confiteria va ser l’única firma que es va presentar al concurs d’adjudicació, que és per a un termini de 10 anys.

421.000 € en les obres de rehabilitació

La licitació per explotar el restaurant arriba després que l’empresa pública Barcelona de Serveis Municipals (BSM) va impulsar la rehabilitació de l’edifici amb 100 metres quadrats d’espai interior i 240 metres quadrats de terrassa. Els treballs de rehabilitació van començar el setembre del 2023 amb un pressupost de 421.000 €.

restaurant font del gat montjuic