L’onada de tancaments no s’atura. El Frankfurt Vallès de Gran de Gràcia també s’ha vist obligat a abaixar la persiana temporalment per problemes de subministrament. El bar és propietat de l’empresa Casa Vallès, que té a més l’històric Frankfurt Pedralbes, tancat pel mateix motiu. A les portes dels establiments hi ha un cartell penjat que diu que a causa d’un “problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals els propers dies”.

De fet, els locals que té aquesta empresa a Terrassa i Badalona estan igualment tancats des de finals de la setmana passada. Segons l’empresa, la reobertura dels locals serà aviat, tot i que no volen fixar-ne una data concreta.

Un incendi a la nau de Schara, a Mercabarna, possible causa del problema

La causa del problema de subministrament que al·lega Casa Vallès podria ser a l’incendi que es va produir el 13 de maig a Mercabarna, a la nau de l’empresa càrnia Schara. A causa de les flames, el sostre de la nau es va ensorrar i l’estructura va quedar malmesa, un incident que ha fet aturar la producció industrial de la companyia.