Grossa Cap d'Any 2023

(ACN) Un estanc del carrer del Comte d’Urgell de l’Eixample ha venut 15 dels bitllets del 50913, el segon premi de la Grossa de Cap d’Any. Cada número està premiat amb 65.000 euros, 975.000 euros en total. La propietària de l’establiment, la Gemma Espiga, fa només sis mesos que ha engegat el negoci i aquest diumenge al migdia, visiblement emocionada, encara no es creia que fos ella l’afortunada. “Em fa molt feliç”, ha assegurat, tot i desconèixer qui podia haver guanyat el premi.

Alegria compartida amb veïns i clients

Els diumenges aquest estanc de l’Eixample acostuma a tancar, però aquest diumenge la Gemma ha decidit aixecar la persiana. “Són dies especials, per festes”, ha comentat. Una decisió, ha admès, que ha estat més que encertada, perquè d’aquesta manera ha pogut compartir amb veïns i amics l’alegria de repartir gairebé un milió d’euros.

Tot i que estava seguint el sorteig, durant l’anunci del segon premi tenia clientela i no s’ha assabentat de la notícia fins que ha començat a rebre trucades dels mitjans de comunicació.

El número es va “vendre molt bé”

La propietària ha explicat que fa més d’un mes que va vendre les 15 butlletes, d’un número que es va “vendre molt bé”. Bona part dels afortunats, ha comentat, són veïns que venen a comprar tabac i s’enduien un número. “Són gent treballadora i els anirà molt bé”, ha assegurat.

No només família, veïns i amics s’han apropat fins al carrer del Comte d’Urgell 91: també la Grossa ha marxat ràpidament dels estudis de Sant Joan Despí per felicitar la Gemma en persona. Ha estat en aquest moment en què s’ha fet la tradicional obertura i ruixada de cava per celebrar el premi.