cyber monday 2023

El Cyber Monday 2023 és el dilluns després del Dia d’Acció de Gràcies (quart dijous de novembre) i se centra en una campanya de descomptes de compres per internet que es va originar a Estats Units i s’ha estès arreu del món. Enguany, es farà el dilluns 27 de novembre.

Va ser l’any 2005 quan les grans plataformes de venda per internet van decidir estirar la campanya del Black Friday i instaurar aquesta jornada de rebaixes. Els productes tecnològics i també els relacionats amb els viatges (vols, hotels…) són els que més ofertes ofereixen aquesta jornada.

Cyber Monday 2023 i Black Friday

Aquest 2023, el Black Friday serà el 24 de novembre del 2023. Ara bé, hi ha molts comerços que allarguen el Black Friday i fan descomptes uns quants dies al voltant de la data fixada. Aquí, els descomptes són tant a la botiga física com a la botiga en línia (al Cyber Monday són només per internet).

El Black Friday va néixer als Estats Units i amb els anys s’ha estès a tot el món. Tradicionalment, el dia de grans descomptes es feia sobretot als productes d’electrònica i els telèfons mòbils, però des de fa un temps les rebaixes s’han ampliat a diferents tipus d’articles.