Cupra ha obert la primera botiga insígnia de la marca al cor de Barcelona, concretament al número 96 del carrer de Balmes. La marca més innovadora, sostenible i verda de Seat exhibeix els seus vehicles en un espai de 320 m2. L’espai es diu Cupra Garage i ja se n’han obert d’altres a Sevilla, València, Bilbao i Sant Cugat del Vallès. El president de Seat, Wayne Griffiths, ha afirmat que Cupra ha nascut a Barcelona i “volem inspirar el món des d’aquesta ciutat”.

Griffiths afirma que “Barcelona és una ciutat amb futur” per als vehicles verds i nets

El president de Seat, Wayne Griffiths, ha defensat aquest dimarts durant la inauguració del centre que “els ciutadans tenen dret a una mobilitat individual” per circular en cotxe per Barcelona. Griffiths ha assegurat que els nous vehicles de marques com aquesta són “part de la solució” de la nova mobilitat, més elèctrica i sostenible, i no “part del problema”. Segons el president de Seat, Barcelona és una ciutat “amb futur” per als nous vehicles verds i nets. El Cupra Garage vol contribuir a l’objectiu de la marca de duplicar les vendes aquest any, que el 2021 van superar els 11.000 vehicles, dels quals més de 9.000 corresponen al model Formentor, el primer cotxe desenvolupat en exclusiva per la marca. A l’estat, hi ha prop d’un centenar de punts de venda.

Un projecte “ambiciós” que arriba en el moment oportú de transició del vehicle de combustió cap a l’elèctric

Griffiths ha defensat la marca Cupra com un projecte “ambiciós” que arriba en un moment oportú, en què apareixeran noves marques, especialment de la Xina, coincidint amb la transició del vehicle de combustió cap a l’elèctric. Segons el president de Seat i Cupra, el grup Volkswagen té un important portafolis de marques, però fins a l’estrena de Cupra no n’hi havia cap per a una “nova generació, contemporània”. “Era la nostra oportunitat”, ha dit. Griffiths ha destacat la voluntat del grup automobilístic alemany de convertir Cupra en una “marca global”, per a la qual cosa construeixen una xarxa de distribució “sòlida” arreu del món.