cooltra

(ACN/Redacció) La companyia de mobilitat sostenible Cooltra ha tancat una operació de finançament de 22 milions d’euros amb mitja dotzena d’entitats financeres per impulsar la seva internacionalització. El gruix del moviment correspon a un préstec liderat pel banc Santander, amb la participació d’altres entitats com Deutsche Bank o Bankinter, per un valor de 18 milions d’euros.

Un préstec pioner en el sector

El cap d’Operacions Financeres de Cooltra, Francesc Madurell, ha destacat que és el primer cop que una empresa del sector de la mobilitat ecològica aconsegueix un préstec d’aquestes característiques, ja que normalment estan reservats a empreses ja consolidades i són poc accessibles per a companyies emergents. Segons Madurell, això demostra “la confiança que les diverses entitats mantenen en el futur de la mobilitat sostenible”.

L’empresa fundada a Barcelona va ampliar el capital en 25 milions el novembre i va tancar l’últim exercici amb una xifra de 47 milions, que preveu elevar a 50 aquest any. La companyia va entrar al mercat alemany l’any passat, i ha anat guanyant pes a Itàlia i França.