Comprar a qualsevol establiment de la Barceloneta aquests dies té un valor afegit. Els clients, a més del producte que s’emporten, participen en un sorteig de tres vals de 100 euros cadascun per gastar en restaurants del barri. Només cal que s’escanegi el tiquet de compra.

“Viu la Barceloneta!” té com a objectiu fomentar el comerç de proximitat.

Aquesta iniciativa s’engloba en la campanya “Viu la Barceloneta!“. De moment, s’hi han sumat una trentena d’establiments. Aquest és el cas de la Georgina López, de la Clínica Veterinària Port Vell. Explica que s’hi ha adherit perquè “pot ajudar a augmentar les vendes en el comerç de proximitat que està bastant malament, la gent no compra tant, va més a les vies d’internet”.

A veure si la gent s’anima a comprar a les botigues del barri, hi ha de tot
Georgina López, Clínica Veterinària Port Vell

Comerç km0 amb premi saborós

“Viu la Barceloneta!” no és la primera campanya que engega l’Agrupació del Comerç i la Indústria de la Barceloneta per tal de reflotar el comerç local. La Montserrat Valladares és membre de la junta de l’entitat i fa 35 anys que té botiga al barri. Explica que el comerç de proximitat “abans de la pandèmia, ja estava tocat. Per això, iniciatives com aquestes són bones per fer-nos visibles”.

Volem fidelitzar els veïns com a clients, però si venen de fora els acollirem molt bé, també
Montserrat Valladares, ACIB

“Matrimoni de conveniència”

La campanya premia amb àpats a restaurants de la Barceloneta

Aquesta campaya és fruit de la col·laboració dels comerços de proximitat amb la restauració per fer front a la situació econòmica actual. En Jaume Tomillero té diversos establiments al barri, de restauració i de serveis. En tots aquests anys ha viscut millors moments. Com a membre de l’ACIB explica que amb aquesta darrera campanya “hem fet un matrimoni de conveniència entre el comerç km0 i la restauració del barri”.

Tenim capacitat de sobreviure, però amb moltes dificultats i un esforç gran
Jaume Tomillero, ACIB

La campanya, que es va engegar fa uns dies, ja ha aconseguit que un centenar de tiquets participin en el sorteig dels vals de 100 euros per gastar en restaurants. El sorteig es farà a final de mes.