El Barcelona Bus Turístic recupera la versió de nits estivals, després de dos estius sense servei, a causa de la pandèmia. El servei, operat per TMB en associació amb Turisme de Barcelona, estarà disponible de l’1 de juliol al 4 de setembre.

El bus, de dos pisos descobert, fa un recorregut per punts emblemàtics de la ciutat com ara la Casa Batlló, La Pedrera, la Sagrada Família o la Torre Glòries. L’objectiu és el de mostrar la perspectiva nocturna, plena de façanes il·luminades i allunyada del bullici de l’activitat laboral i comercial del dia.

Dues sortides amb visites guiades cada nit

El Barcelona Night Tour farà dues sortides, des de la plaça de Catalunya, cada nit a les 21.30 i a les 21.45 hores, depenent de l’idioma en què es faci. El recorregut inclourà una visita guiada, en tres idiomes (català, castellà o anglès).

L’atenció és, segons TMB “totalment personalitzada” destacant per ser “l’únic bus turístic en què els guies són informadors oficials de Turisme de Barcelona”. Precisament Barcelona és una de les poques ciutats europees que disposen d’un servei de transport turístic nocturn.