A partir del 21 de desembre els bars, restaurants i els locals d’oci nocturn podran tancar més tard de l’habitual, coincidint amb les festes de Nadal. L’ampliació horària s’allargarà fins al 6 de gener i dependrà del tipus de negoci. En el cas dels bars, els bars musicals i restaurants, podran allargar el tancament mitja hora: de dilluns a dijous, a les 3 h, i divendres, dissabte i vigílies de festiu, a les 3.30 h. Pel que fa a les discoteques, podran tancar 60 minuts més tard: de dilluns a dijous, a les 5.45 h, i divendres, dissabte i vigílies de festiu, a les 6.45 h. Les sales de concert ampliaran l’horari mitja hora: entre setmana tancaran a les 5 h i la resta de dies, a les 5.30 h.

Horaris especials per la nit de Cap d’Any

Aquests horaris es mantindran durant totes les festes, excepte per la nit de Cap d’Any, quan l’horari serà encara més extens. Aleshores, les discoteques podran tancar a les 7.30 h, i els bars i restaurants, a les 4 h. Les sales de concert podran obrir fins a les 6 h.

La venda d’entrades avança a bon ritme

Segons la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), la venda d’entrades per a les festes de la nit de Cap d’Any que estan preparant els locals avança a bon ritme i la previsió d’ocupació és el 90 %. Asseguren que la venda anticipada a preus reduïts ja s’ha esgotat i, per tant, la previsió és que no quedin entrades abans del dia 31. En un comunicat, FECASARM afirma que “els empresaris es mostren satisfets per l’ocupació assolida les darreres setmanes gràcies als sopars d’empresa”.