Algunes sales de música barcelonines han decidit sumar-se a la vaga en senyal de protesta per la situació política actual a Catalunya. El Jamboree, Tarantos i la Sala Apolo han cancel·lat els concerts d’aquest dimecres.

La Sala Apolo, el Jamboree Jazz Club i Tarantos , aquestes últimes sales del grup Mas i Mas,  han anunciat que s’adhereixen a la vaga general convocada per a aquest dimecres, 8 de novembre. Les sales de música tancaran les portes al llarg de la jornada i anul·laran els concerts previstos. El grup Mas i Mas, que gestiona el Jamboree i Tarantos, al seu web i també en un comunicat, han explicat la seva decisió, que es pren -han dit-  en senyal de protesta i rebuig per la situació política que s’està vivint a Catalunya.

Mas i Mas intentarà buscar noves dates per a l’actuació de Rycardo Moreno Urban Quartet, prevista per aquest  dimecres al Jamboree. La Sala Apolo, per la seva banda, ha cancel·lat el concert del raper guineà Lyricson i la sessió Cannibal Sound System amb DJ Plan B, DJ Chekeré i DJ Karlixx. El concert del cantautor valencià Xavi Sarrià, tanmateix, s’ha ajornat fins al 15 de novembre.