La parella d’actors Nao Albet i Marcel Borràs han protagonitzat una batussa en la roda de premsa de presentació del nou espectacle al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) que duu el nom de ‘De Nao Albet i Marcel Borràs’. Borràs ha llançat un got d’aigua al seu company i ha marxat de la sala davant la cara d’incredulitat de la directora artística del teatre, Carme Portaceli. Les acusacions han anat pujant de tot fins que Albet ha acusat Borràs d’estar absent com a pare i ha estat llavors quan li ha llançat l’aigua a sobre.

Tot just després, un dels periodistes, sorprès, ha preguntat si es tractava de ficció o realitat, i la resposta ha quedat en l’aire. Albet ha continuat sol la roda de premsa atenent les preguntes dels periodistes.

Relacions interpersonals i l’ego

Precisament, aquest és el darrer espectacle que faran la parella artística que va començar a treballar plegada l’any 2007 i fins aquest 2023. O almenys així és com ho han presentat. L’obra és el comiat a una vida plegats i parla sobre les relacions interpersonals i l’ego. Serà realitat o ficció la picabaralla que van protagonitzar? En el text de la presentació expliquen que “la intensitat d’aquests últims anys ha malmès la nostra relació fins a límits insuportables” i per això acaben portant en escena la mala relació que tenen.

L’obra es podrà veure a partir del 5 d’octubre i fins a l’11 de novembre.