El musical, obra autobiogràfica de Jonathan Larson, narra la història d’un jove que, arribat a la trentena i malgrat les alarmes dels rellotges biològics de les persones que l’envolten, continua treballant per aconseguir el que sempre ha desitjat. En paraules de Xavi Duch, en el paper del Jon, “l’obra parla molt, vibra molt en el fet de lluitar pels somnis, a persistir perquè hi creiem. Encara que sigui difícil o arribi tard, però creure-hi”. L’acompanyen a l’escenari Lu FabrésMarc Pociello.

Nascuda de la versió original de Brodway, Marc Gómez n’ha fet una traducció i una adaptació pensades per a la mida del Teatre Gaudí, “una sala de proximitat, petita, que fa que l’espectador visqui de més a prop el sentiment i l’emoció del musical”; paraules de Ferran Guiu, el director, qui també remarca que és el primer cop que es pot veure l’obra en català.

Amb punts dramàtics i alhora de comèdia, aquesta obra de Larson, també conegut pel cèlebre musical ‘Rent’, estarà en cartell al Teatre Gaudí fins al 7 de gener.