Segona jornada amb gran afluència de públic, però força repartida per diversos escenaris. El malinès Omou Sangare, la banda de rock alternatiu dels norantes The Breeders, els brasilers Metá Metá o el pop-rock elegant del dandi Father John Misty, han estat alguns dels protagonistes. Però la multitud més destacada l’ha registrat l’esplanada de l’escenari Mango durant el concert de la banda de Ohio The National.

Les nord-americanes The Breeders han fet reviure el seu rock alternatiu dels noranta en una segona jornada on també han brillat les actuacions de Shellac, Mogwai, o de l’antic membre de Fleet Foxes, Josh Tillmann, de nom artístic Father John Misty. Amb una completíssima orquestra que li servia un coixí sonor ple de matisos, el nord-americà ha regalat una lliçó de rock d’autor, elegant i amb moments èpics. Una hora més tard han oficiat The National. Segurament el concert més esperat del dia o, com a mínim, el que més espectadors ha atret. El quintet liderat pel cantant Matt Berninger presentava ‘Sleep well beast’, disc de maduresa en què el seu rock melancòlic ha ampliat la paleta de colors.

Les notícies de la jornada han estat la cancel·lació del concert de Migos i que el d’Skepta s’hagi posposat a dissabte, a més de l’actuació sorpresa, pels volts de la mitjanit, de Los Planetas.