El teatre Tantarantana compleix aquest dilluns, 24 d’octubre, 30 anys. I per celebrar-ho ha preparat tot un seguit d’activitats, entre les quals una exposició que s’inaugurarà el 19 de desembre i que recorrerà la trajectòria del teatre a través de fotografies, retalls, documents i vídeos. També té previst celebrar una gala d’aniversari el 17 d’abril amb les persones que han format part de les tres dècades d’història del teatre.

Per celebrar les tres dècades, la programació d’aquesta temporada acull més de 30 espectacles, 15 estrenes, dues produccions, tres coproduccions i 12 projectes com a fàbrica de creació. El Tantarantana “aposta per la il·lusió i la joventut, en noves mirades que serveixin de bretxa en la incertesa que s’intueix. Volem conviure-hi i revertir-la, com sempre hem fet”, declara Ferran Murillo, director del teatre.

Un teatre en procés de recuperació

El Tantarantana està en procés de recuperació. Cada temporada ha anat reduint les dades negatives i ara intenta arribar als números prepandèmia. Dins d’aquesta línia positiva, segons els seus gestors, actualment es troben amb un augment del 33 % de recaptació i un augment del 53 % d’entrades venudes, comparat amb l’octubre del 2021. Per mirar de seguir en aquesta línia, el teatre ha establert una promoció de venda anticipada. Fins a una setmana abans de l’estrena dels espectacles es podran adquirir les entrades pel web a un preu rebaixat.