El grup es reuneix després de 10 anys de dissoldre's i de 25 anys de néixer com a grup amb el repte d'omplir el Sant Jordi. És un retorn per un dia, ja que després d'aquesta actuació els membres de la mítica banda de rock català tornaran als seus projectes. Les entrades es podran comprar a partir d'aquest divendres.

El líder del grup, Gerard Quintana, ha explicat avui que al concert tocaran les cançons més conegudes de la banda com “L’Empordà”, “El boig de la ciutat” o “El far del sud”. Tot i això, no ha descartat que puguin fer versions d’algun altre grup o l’aparició d’algun músic amic que els acompanyi a  l’escenari.

Quintana ha afegit que el concert al Palau Sant Jordi no significa un retorn del grup, tot i que no ho ha descartat categòricament. Ha dit que és un retrobament per celebrar la seva història i fer allò que els agrada. Aquest any es compleixen 25 anys del començament de la seva carrera i 10 des que el grup va decidir deixar els escenaris.

Les entrades per al concert al Palau Sant Jordi sortiran divendres a la venda i costaran entre 25 i 35 euros. Es poden comprar a través de les webs de Servicaixa, Telentrada, The Project i Ticktackticket. També al telèfon 902.400.222