Un altre retorn esperat és el de Dj Shadow, després de sis anys sense publicar i que, a més dels temes nous, també recuperarà alguns dels èxits del seu debut. També s’incorpora al festival serà el de Anderson .Paak, segons l’organització, “la nova sensació de la música negra” i que ha aconseguit dues nominacions als premis Grammy pel seu disc ‘Malibú’. El Sónar, a més, serà l’únic festival on es podrà veure el músic i productor Arca presentant el seu nou treball, que està a punt de publicar-se.

Una altra exclusiva del Sónar serà l‘estrena europea del nou projecte de Carl Craig versus Synthesizer Ensemble, amb un grup de músics entre els quals destaca el pianista Francesco Tristano. També serà particular l’actuació de Seth Troxler & Tiga, al nou escenari de format i so circular SonarCar, on faran una maratoniana sessió de sis hores d’electrònica de ball.

Altres artistes que el Sónar portarà a Barcelona són el del compositor nord-americà Nico Muhly, que farà doblet, dissabte al Sónar de Dia i diumenge a L’Auditori amb David Lang. Com en cada edició, no hi faltarà una selecta tria dels discjòqueis del moment. És el cas del productor britànic Jon Hopkins, en una de les seves poques aparicions com a discjòquei, a més de l’italià Marco Carola i la canadenca Heidi.