Després de l’avançament d’aquest dijous de Björk, arrenca la programació oficial de la 24a edició del Sónar. A més de les actuacions, els professionals intercanviaran coneixements i experiències al Sónar+D

El recinte firal de Montjuïc, de dia, i el de la Gran Via, de nit, són l’escenari de les 140 actuacions que hi ha programades fins diumenge. En total hi participaran 276 artistes. 5.000 professional també assistiran al Sónar+D, el congrés de creativitat i tecnologia que en la seva cinquena edició ha tornat a créixer, guanyant, any a any, més protagonisme.

Entre les actuacions més esperades hi ha les de Moderat, Soulwax, Nicolas Jaar, De la Soul, Anderson .Paak, Thundercat o Marc Cerrone.

 

Björk, el gran aperitiu del Sónar 2017

La cantant islandesa va donar el tret de sortida del festival aquest dimecres amb un espectacle, davant de 3.000 persones, en què va fer de discjòquei. Al matí Björk tambá va ser al CCCB per inaugurar l’exposició que el museu li ha dedicat, “Björk digital”, i també va participar fer una xerrada al Sónar+D.

La coordinadora del Sónar+D, Astric Rousse, ha explicat a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, que “aquest anys ha crescut  moltíssim, respecte de l’any passat, hi ha el doble de peces“. Rousse ha afegit que “hi ha projectes interactius i altres més íntims”, com ara “una experiència on participen dues persones i és espectacular” o “una peça d’una obra clàssica cantada per un cor gravada a 360 graus”.

Escolteu-ho aquí: