La promotora Live Nation ha anunciat aquest dimarts que s’ha ajornat la gira per Europea on Shakira presentava el seu nou àlbum, ‘El Dorado’, fins al 2018, ja que l’artista no s’ha recuperat d’una hemorràgia a les cordes vocals. La cantant ha pres aquesta decisió per “evitar qualsevol dany addicional“.

La gira hauria d’haver començat el passat 8 de novembre a la ciutat alemanya de Colònia, on s’iniciava el pas de l’artista colombiana per Europa, però la cantant s’ha vist obligada a retirar-se dels escenaris durant un temps prudencial. També s’han hagut d’ajornar, doncs, els dos concerts previstos al Palau Sant Jordi, els dies 25 i 26 d’aquest mes.

Els organitzadors demanen als espectadors que mantinguin les entrades de la gira El Dorado World Tour, ja que s’anunciaran noves dates per a tots aquells espectacles que s’han posposat fins ara. Des del 2011 que Shakira no actua en un concert a Barcelona. En aquella ocasió va ser dins de la gira Sale el Sol, que va incloure una parada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.