(ACN) El festival internacional de sèries Serielizados Fest ha reunit més de 10.000 espectadors en les seves edicions de Barcelona i Madrid, celebrades entre el 17 i el 29 d’octubre, i també en línia a través de la plataforma Filmin. En aquest format, tal com ha anunciat la direcció del festival, s’hi han congregat 203.150 espectadors, una xifra que supera els més de 158.000 que van participar en l’edició anterior. Les cinc sèries que han rebut més visites a Filmin han estat ‘Little bird’, ‘The long shadow’, ‘Sous controle’, ‘Headhunters’ i ‘Peep show’.

Pel que fa al palmarès, la secció oficial del festival i el jurat jove de Madrid (ECAM) han atorgat el premi a millor sèrie a ‘Little bird’, creada per Hannah Moscovitch, Zoe Hopkins i Shannon Master. Per la seva part, el jurat jove de Barcelona (URL- Blanquerna), s’ha decantat per ‘Best interests’, escrita per Jack Thorne.

El festival de sèries arriba a la 10a edició

El Serielizados Fest ha celebrat enguany el desè aniversari, i els esdeveniments del festival han tingut lloc en espais diversos, com el CCCB, la Sala Phenomena o la Casa Seat, en el cas de Barcelona; o l’Acadèmia de Cine i el Cine Estudio del Cercle de Belles Arts, en l’edició de Madrid. La cita ha comptat amb una programació diversa, amb esdeveniments com les “premières” mundials d”Això no és Suècia’, codirigida per Aina Clotet i Mar Coll, o ‘Luz en la oscuridad’, de Carles Porta.

Pel que fa als participants, hi han assistit convidats com Berto Romero, Andreu Buenafuente, Javier Ambrossi, Javier Calvo, Clara Roquet, Carles Porta o Juanjo Sáez, entre d’altres.

5 sèries per a aquesta tardor
Mariona Borrull Zapata proposa sèries que s’estrenen aquesta tardor a les diferents plataformes