Bruce Springsteen s’ha tornat a dirigir al públic de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en català només començar el seu segon concert de gira europea a Barcelona. Amb un energètic “Hola Barcelona. Us estimem Catalunya!”, El Boss ha arrencat a cantar davant l’atenta mirada de 55.000 persones. I per primera vegada fins ara en aquest tour, que va iniciar als Estats Units, ho ha fet amb el tema ‘My Love Will Not Let You Down’. Normalment la primera cançó solia ser ‘No Surrender’.

Tot plegat en un vespre de pluges intermitents a la ciutat. De fet, l’obertura de portes es va endarrerir mitja hora per les precipitacions i centenars de seguidors del cantant nord-americà van quedar xops esperant entrar a l’estadi. Abans de les 18 h ja hi van accedir els que tenien entrada prioritària. L’obertura de portes per a la resta estava prevista també a la mateixa hora, però finalment no va ser fins a les 18.30 h.

Única parada a Espanya i primera a Europa

Els concerts de divendres i diumenge a Barcelona són els únics que ha fet Springsteen a Espanya abans de seguir amb la gira europea. 42 anys després de la seva primera visita, la capital catalana ha tornat a ser el punt de sortida del Boss, que ara segueix fent camí pel continent europeu per actuar a Irlanda, França, Itàlia, Holanda, Gran Bretanya, Noruega, Suïssa, Alemanya i Austria.

Tot i que el cantant ja havia fet una trentena de concerts als Estats Units, acompanyat de la seva banda E Street Band, alguns compatriotes il·lustres no han dubtat a viatjar fins a Barcelona per veure’l de nou, com és el cas de l’expresident dels EUA Barack Obama i la seva esposa, Michelle Obama, el director Steven Spielberg i la seva dona, l’actriu Kate Capshaw.